Nyomozószoba

Árak
Időpontfoglalás

Ajándékkártyák

Új generációs, élő társasjáték! Ötvözi a közkedvelt logikai szobáink feladatait, krimi játékaink vérbeli nyomozási élményével, így egy komplex, izgalmas, fordulatokkal teli programot tudunk nyújtani, nagy csapatok számára. A célotok kettős: kinyitni az összes zárat, mint egy szabadulós játékban és megoldani egy rég elfeledett gyilkosságot. Így dupla szórakozást rejtettünk egyetlen játékba!

Játékidő: 69 perc
Létszám: 10-20 főig (nagyobb létszám esetén több csapatot alkotunk)
Nehézség: 10/10 - első sorban nagyobb csapatoknak ajánljuk
Kitelepülés: Csak kitelepülés: az ország bármely pontjára! Az időpontfoglaló űrlap kitöltését követően tudunk kitelepülési díjat kalkulálni. Eger városán belül ingyenes.
Otthon? Szálloda? Munkahely? Iskola? Egyetlen helyiség szükséges, ahol kényelmesen elfér az egész társaság. Ide rendezzük be a játékhelyszínt.

Találjátok meg a kedvetekre valót:
Történetek

Történetek

A bosszú - további történetek hamarosan

Rejtélyek Városának legnagyobb szállodájában egy gyilkosság történik, viszont a bűntény helyszínét megbolygatta valaki. Nektek, rendőrségi tanácsadóknak a feladata, hogy kibogozzátok a szálakat, és felgöngyölítsétek az ügyet, amit a hatóságok nem tudtak.

A bizonyítékul szolgáló bőröndök zárait feltörve, egy rég elfeledett gyilkosság dokumentumait találjátok, melynek szálait Nektek kell kibogoznotok!

A játékidő 10-20 fővel 69 perc.

Kapcsolat

Eger / Debrecen

H-P: 10:00-19:00, Szo-V: 10:00-15:00

Üzletvezető: Nagy Diána

Írj Viberen: +36-70-426-09-36

eger@rejtelyekhaza.hu


Titkos szolgáltatások | Impresszum | Adatkezelési nyilatkozat

Minden jog fenntartva. Rejtélyek Háza